Skip to main content

Ons trainingsaanbod.

Iedereen verdient het om een gezondere, energieke en fitte versie van jezelf te worden. Hoe ga jij dit bereiken? Bekijk ons trainingsaanbod hieronder.

Ons trainings

aanbod.

Iedereen verdient het om een gezondere, energieke en fitte versie van jezelf te worden. Hoe ga jij dit bereiken? Bekijk ons trainingsaanbod hieronder.

Bekijk aanbod

Personal training.

Iedereen is uniek en heeft een eigen levensstijl, achtergrond en fysieke gesteldheid. Bij Rob’s Personal Training krijgt u persoonsgerichte aandacht en mentale coaching. Ook besteedt u precies de tijd die nodig is om uw hoogst haalbare doelen werkelijkheid te laten worden. Hierbij zijn training, voeding, rust en motivatie minstens even belangrijk. Op de lange termijn resulteert dit in een mentaliteitsverandering waar u écht wat aan heeft.

Bent u geïnteresseerd in personal training? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een van onze personal trainers om te kijken naar de mogelijkheden.

Duo Personal Training

Traint u liever samen met uw partner, vriend(in) of een familielid. Dan is duo training iets voor u. Met “Duo Training” volgt u hetzelfde traject als de Personal Training. Het voordeel hiervan is dat u gezellig samen kunt trainen en u betaalt minder dan bij een individuele training.

Bootcamp Training

Bij de bootcamp van Rob’s Personal Training bent u lekker bezig in de buitenlucht. Bootcamp is een cardiovasculaire en spierversterkende work-out voor alle fitnessniveaus. Kleine stukjes hardlopen en fitness oefeningen in de natuur, zoals het bos en het strand. Conditie, kracht, snelheid en souplesse staan centraal tijdens de lessen van Rob’s Personal Training.

24/7 fitness.

De fitness is ingericht in verschillende zones met de meest moderne apparaten van Life Fitness. Of het nu gaat om cardiotraining, krachttraining of sport specifieke doeleinden dan bent u bij ons aan het juiste adres met meer dan 600 vierkante meter aan sportplezier! Liever met een schema aan de slag? Maak dan nu een afspraak voor een intake gesprek en dan bespreken we samen jou doelen om zo uw eigen persoonlijke traingsschema samen te stellen. Iedere 7/8 weken heeft u een evaluatie moment om de vorderingen te bespreken en eventueel uw schema aan te passen.

De fitness is 24/7 geopend. Kom gezellig eens langs en maak kennis met de laagdrempelige sfeer die er binnen Robs personal training hangt. Een van onze fitnessprofessionals helpt u graag op weg.

Energieke groepslessen.

Bij Rob’s personal training bieden we verschillende groepslessen aan. Wat een groepstraining bij Rob’s personal training zo uniek maakt is dat het in kleine groepen wordt gegeven onder begeleiding van een fitness professional. Hierdoor krijg jij de juiste aandacht tijdens de groepsles en is er juist de ruimte om te worden begeleidt!

Je kunt voor elke geplande les inschrijven. Inschrijving is alleen mogelijk voor leden.

Rob's kickboxles

De les start met een warming-up zodat alle spieren goed worden opgewarmd. Daarna bestaat de les uit kickboksen en richten we op de kickbokstechnieken en conditie. De verschillende combinaties worden op elkaar uitgevoerd.

Rob's bokszaktraining

Eventjes lekker ontstressen! Tijdens deze les wordt er flink gewerkt aan de conditie. Er worden verschillende combinaties gemaakt op de zak en aan het einde van de les worden ook de buikspieren nog aangepakt.

Rob's BBB training

Deze 45 minuten durende les is speciaal gericht op de benen, billen en de buik. Deze les stimuleert de vetverbranding en stroomlijnt het lichaam! Cardio en krachttraining worden gecombineerd.

Rob's HIIT training

High intensive interval training. Tijdens deze les werk je samen met je medesporters en voer je bijvoorbeeld een tabata uit waarbij je met de groep 20 seconden maximale inspanning levert en afwisselt met 10 seconden rust (8 rondes). Deze les wordt voornamelijk uitgevoerd met het eigen lichaamsgewicht.

Rob's cross-les

AMRAP, EMOM, WODS, alles komt aan bod tijdens deze gevarieerde crossles. De ene les wordt er vooral gekeken naar de techniek en de andere les nemen we juist de conditie onder de loep!

Rob's circuit training

Deze krachtige workout is voor iedereen die in 60 minuten een complete full body workout wil. De oefeningen zijn gevarieerd en uitdagend. Ze verbeteren je algehele conditie en vergroten de spierkracht.